Internet
 
Internet
 
Software
Software
Software
Muziek
 
Muziek

Software

Tegenwoordig ligt de focus van JGJ vooral op het internet, wat een natuurlijk vervolg is op vroegere projecten.

In het verleden heeft JGJ echter ook aan andere interessante projecten gewerkt in Nederland, Duitsland en België voor bedrijven zoals Stork, Océ, Philips, DSM, Organon, Digital en vele andere.

Hieronder vindt u enkele opvallende projecten:

Sateliet simulator voor de Europese ruimtevaart

0

In 1985 en 1986 heeft JGJ bij ESA in Darmstadt (bij Frankfurt in Duitsland) gewerkt aan een simulator voor de Olympus satelliet.

Het doel van de simulator was om de software van het controlecenter te testen door telemetry gegevens te simuleren van de satelliet naar het grondstation als reactie op gegevens die het grondstation naar de satelliet zond.

Kremlin stemsysteem

0

In 1989, toen Gorbatsjov nog steeds de president van de Sovjet Unie was, kreeg Philips de opdracht om een stemsysteem te bouwen voor de duizenden parlementsleden in het Kremlin.

Gedurende het project was JGJ als project manager verantwoordelijk voor de software van dit uitdagende project.

Audio en video

0

JGJ is al vanaf de 80-er jaren actief met audio en video als onderdeel van multimedia applicaties.

Met name de door JGJ gemaakte programma's 'Playback' en 'OME Drum composer' zijn destijds overal ter wereld verspreid en verkocht.

Kijk op Venlo

0

In 1995 startte JGJ het 'Kijk op Venlo' project voor Golden Gate Productions. Het doel was om een zeer complete interactieve productie op cd-rom te maken, die gebruikt kon worden om potentiele klanten de (dan nog) nieuwe mogelijkheden er van te tonen.